Loading...

Apple Szervizfutár szolgáltatásunk!

//Apple Szervizfutár szolgáltatásunk!

Apple Szervizfutár szolgáltatásunk!

iDevice – Apple  SzervizFutár – 2.990 Ft oda-vissza szállítással!

Nincs időd leadni a készüléked?

Házhoz megyünk hibás készülékedért, és vissza is szállítjuk neked!

DPD futárunk megy a hibás készülékedért és vissza is szállítja Neked. Ezt a szolgáltatást azoknak találtuk ki, akiknek nincs ideje behozni szervizünkbe készülékét vagy méretéből, súlyából adódóan kényelmesebb átadni Futárunknak.

Az egész ország területén!

  • A futár érkezése a megrendelését követő munkanapon várható 8-17 óra között.

  • A készüléket megfelelő csomagolásban adja át futárunknak, a szállítás során esetlegesen fellépő további sérülések elkerülése érdekében.

  • A megérkezett készüléket a bevizsgáljuk majd azt követően felhívjuk telefonon a pontos javítási költséget illetően.

  • Amennyiben megfelel az összeg, a javítást elvégezzük és a következő munkanapon futárunknál átvételkor kell csak fizetnie a javítás összegét.

RENDELJ MOST!   +36 30 279 6400

2017-09-24T18:23:59+00:00

Apple Szerviz Győrben

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. Veszprémben és Győrben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Alaplap javítások - vízkáros készülékek javítása akár azonnal is. iPhone alaplap javítás gyors határidővel az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone és iPad készülékek esetén. forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere, rövid határidővel.

Apple Webshop

Legolcsóbb Apple webshop. Új készüléket szeretne vásárolni online? Szeretné a legjobb áron megvásárolni kedvenc Apple készülékét? Az iDevice webshopjába megteheti mind ezt kockázat nélkül. Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt. A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.