Loading...

Így úszhat el a Mac

//Így úszhat el a Mac

Így úszhat el a Mac

Habos kakaó, presszó kávé, limonádé, kóla. Az alábbi felhozatallal egy kistérségi kávézó elüzemelhet, de jelen menü ajánlatunk szereplői Macbookok belsejébe kerültek szervírozásra.

Félre a tréfát, ha beázik egy készülék, ott biza nem lesz mosoly, de nem is szükségszerűen drámai a helyzet. Igyekeztünk összeállítani egy elsősegély csomagot, mi az, amit érdemes, és mi, amit tilos.

Tedd!:

  • Azonnal kapcsold ki a készüléket, távolítsd el a töltőt (ha használtad)
  • Ha lehetséges, távolítsd el az akkumulátort a gépből, ha nem tudod hol találod, inkább ne nyúlj hozzá
  • A lehető leggyorsabban keresd meg a hozzád legközelebbi szervizt és vidd be a gépet, ahol a szakértők megteszik az első, és talán legfontosabb lépéseket, hogy minél jobban megúszd a helyzetet

Ne tedd!:

  • Ne használd tovább vagy próbáld bekapcsolni a gépet
  • Ne akard szárítani az eszközt hajszárító vagy hősugárzó alkalmazásával
  • Ne öntsd rá Ben bácsi zacskós rizsét
  • És a legfontosabb: ne várj!

Tudjuk, hogy nem egy internetes videó, leírás oszt meg “praktikákat” amelyekkel – állításuk szerint – megúszhatod a javíttatást, de saját tapasztalatunk alapján ki kell jelentsük, ilyenkor csak rosszabb helyzetbe hozod magad.

vizesmacbook-300x190

Amennyiben a szervizes eltávolítja az áramforrást, felméri a kár mértékét, könnyen lehet, hogy egy ultrahangos tisztítás megoldja a helyzetet, netalántán a billentyűzet cseréjével menthető az eszköz. Azonban megtörtént a helyzet, mikor ügyfelünk némi limonádé a géppel történő kóstoltatása után megpróbálta három napig szárítani a Macbookot, majd be is kapcsolta, amivel sajnos a tipikus hibákat követte el. A késői szervizbe érkezés, valamint a nem megfelelő reakció oda vezetett, hogy sajnos a laptop billentyűzetét és alaplapját is cserélni kellett, amely már közel járt a típus aktuális – használt – piaci értékéhez.

Javasoljuk hát mindenkinek, hogy ne várjanak, ne próbáljanak “praktikákkal” spórolni, a legvégén valószínűleg – ahogy az lenni szokott – az olcsóbb lesz a drágább.

2017-09-24T18:20:09+00:00

Apple Szerviz Győrben

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. Veszprémben és Győrben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Alaplap javítások - vízkáros készülékek javítása akár azonnal is. iPhone alaplap javítás gyors határidővel az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone és iPad készülékek esetén. forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere, rövid határidővel.

Apple Webshop

Legolcsóbb Apple webshop. Új készüléket szeretne vásárolni online? Szeretné a legjobb áron megvásárolni kedvenc Apple készülékét? Az iDevice webshopjába megteheti mind ezt kockázat nélkül. Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt. A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.