Hivatalos Apple iPhone 2G/3G/3GS/4/4S/5/5C/5S/6/6 Plus/6s/6s Plus/7/7 Plus Függetlenítés, unlock, hálózat feloldás, kártyafüggetlenítés

Sziasztok! Ismét egy érdekes cikkel jelentkezünk.

Igen jól olvastátok. Hivatalos iPhone, iPad függetlenítés-el is foglalkozunk. Csak külföldő függő készülékeket tudunk hivatalosan kártyafüggetlenitetni. Mindegyik hálózatnak szólgáltatónak más és más az árfekvése.

Sok megkeresés érkezik magyar szolgáltató függő telefonok hálózat feloldásával/ függetlenítésével kapcsolatban. Sajnos ezeket a készülékeket nem tudjuk vállalni. De Októbertől ingyen függetlenítő őket az adott szolgáltató. Sőt ha nincs meg hozzá a papírotok akkor is tudunk segíteni benne! 🙂 

Hivatalos Apple iPhone Függetlenítés – Unlock !

Az eredetileg értékesítő szolgáltató korlátozva adja el a készülékeit. A Függetlenitésnek általában alapfeltétele a hűségnyilatkozat lejárta, illetve, hogy a készüléken ne legyen számlatartozás, ne legyen letiltott elvesztés vagy lopás miatt. Vannak olyan szolgáltatók, amelyek egyik feltételhez sem kötik a függetlenítést. Előnye, hogy a készülék, végleg, gyári független marad, szóval a szoftvere frissíthető, visszaállítható.

Hivatalos iPhone függetlenítés menete (folyamata példában):

Adott egy iPhone 5s, amiről annyit tudunk, hogy magyar Sim kártyával hibát ír, azaz külföldi függő. A készüléket minden esetben be kell hozni az üzletbe, ahol IMEI szám alapján megnézzük, melyik ország melyik szolgáltatójára van zárva esetleg fekete listán van-e a telefon. – Tegyük fel, az eredmény U.S.A, at&t. Ez szerencsés mert az at&t szinte 100% eséllyel megoldható, nem foglalkozik az esetleges tiltással. -A függetlenítés elindításához bent kell hagyni a készüléket, vagy előre kifizetni a nyitás árát.- Mi elutaljuk a pénzt a szolgáltatónak, amely megkéri az Apple-t, hogy az adott IMEI számú 5s-ről vegye le a szolgáltatói függőséget. – Az Apple átírja az aktiváló szerverén a készüléket függetlenre. Ez, és az előző lépés általában 1-15 munkanapig tart. – Miután elkészült a függetlenítés, nekünk mindössze annyi a teendőnk, hogy betesszük a telefonba a használni kivánt Sim kártyát, majd újraaktiváljuk a rendszert.

Nem, teljesen legális a függetlenítés, mivel a szolgáltatók maguk végzik el, mi csak beaktiváljuk a készüléket. Hozzátéve a hivatalos függetlenítés az Apple-rendszerén megy keresztül.

Nem, nyugodtan lehet frissíteni, visszaállítani az általunk kártya függetlenített iPhone készüléket.

Külföldi szolgáltatónál vásároltam készüléket, hazajöttem és így nem tudom tovább fizetni a részleteit. Ha függetlenítitek nekem, elképzelhető olyan, hogy ha a készülék külföldi országba letiltásra kerül, akkor a magyar hálózatra sem fog felállni?

Igen, a szolgáltatók át szokták adni a leányvállalataik számára a tiltólistákat. Előfordult már olyan is, néhány független, de eredetileg Angol Vodafone -os készülék esetében, hogy magyar Telenor illetve Vodafone hálózatokon nem működött, de a T-Mobile hálózatán zavartalanul lehetett használni. Ugyanez előfordulhat más szolgáltatók esetén is.