Loading...

iPhone hivatalos függetlenítés, unlock,

//iPhone hivatalos függetlenítés, unlock,

iPhone hivatalos függetlenítés, unlock,

Hivatalos Apple iPhone 2G/3G/3GS/4/4S/5/5C/5S/6/6 Plus/6s/6s Plus/7/7 Plus Függetlenítés, unlock, hálózat feloldás, kártyafüggetlenítés

Sziasztok! Ismét egy érdekes cikkel jelentkezünk.

Igen jól olvastátok. Hivatalos iPhone, iPad függetlenítés-el is foglalkozunk. Csak külföldő függő készülékeket tudunk hivatalosan kártyafüggetlenitetni. Mindegyik hálózatnak szólgáltatónak más és más az árfekvése.

Sok megkeresés érkezik magyar szolgáltató függő telefonok hálózat feloldásával/ függetlenítésével kapcsolatban. Sajnos ezeket a készülékeket nem tudjuk vállalni. De Októbertől ingyen függetlenítő őket az adott szolgáltató. Sőt ha nincs meg hozzá a papírotok akkor is tudunk segíteni benne! 🙂 

Hivatalos Apple iPhone Függetlenítés – Unlock !

Az eredetileg értékesítő szolgáltató korlátozva adja el a készülékeit. A Függetlenitésnek általában alapfeltétele a hűségnyilatkozat lejárta, illetve, hogy a készüléken ne legyen számlatartozás, ne legyen letiltott elvesztés vagy lopás miatt. Vannak olyan szolgáltatók, amelyek egyik feltételhez sem kötik a függetlenítést. Előnye, hogy a készülék, végleg, gyári független marad, szóval a szoftvere frissíthető, visszaállítható.

Hivatalos iPhone függetlenítés menete (folyamata példában):

Adott egy iPhone 5s, amiről annyit tudunk, hogy magyar Sim kártyával hibát ír, azaz külföldi függő. A készüléket minden esetben be kell hozni az üzletbe, ahol IMEI szám alapján megnézzük, melyik ország melyik szolgáltatójára van zárva esetleg fekete listán van-e a telefon. – Tegyük fel, az eredmény U.S.A, at&t. Ez szerencsés mert az at&t szinte 100% eséllyel megoldható, nem foglalkozik az esetleges tiltással. -A függetlenítés elindításához bent kell hagyni a készüléket, vagy előre kifizetni a nyitás árát.- Mi elutaljuk a pénzt a szolgáltatónak, amely megkéri az Apple-t, hogy az adott IMEI számú 5s-ről vegye le a szolgáltatói függőséget. – Az Apple átírja az aktiváló szerverén a készüléket függetlenre. Ez, és az előző lépés általában 1-15 munkanapig tart. – Miután elkészült a függetlenítés, nekünk mindössze annyi a teendőnk, hogy betesszük a telefonba a használni kivánt Sim kártyát, majd újraaktiváljuk a rendszert.

Nem, teljesen legális a függetlenítés, mivel a szolgáltatók maguk végzik el, mi csak beaktiváljuk a készüléket. Hozzátéve a hivatalos függetlenítés az Apple-rendszerén megy keresztül.

Nem, nyugodtan lehet frissíteni, visszaállítani az általunk kártya függetlenített iPhone készüléket.

Külföldi szolgáltatónál vásároltam készüléket, hazajöttem és így nem tudom tovább fizetni a részleteit. Ha függetlenítitek nekem, elképzelhető olyan, hogy ha a készülék külföldi országba letiltásra kerül, akkor a magyar hálózatra sem fog felállni?

Igen, a szolgáltatók át szokták adni a leányvállalataik számára a tiltólistákat. Előfordult már olyan is, néhány független, de eredetileg Angol Vodafone -os készülék esetében, hogy magyar Telenor illetve Vodafone hálózatokon nem működött, de a T-Mobile hálózatán zavartalanul lehetett használni. Ugyanez előfordulhat más szolgáltatók esetén is.

2017-11-05T12:34:58+00:00

Apple Szerviz Győrben

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. Veszprémben és Győrben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Alaplap javítások - vízkáros készülékek javítása akár azonnal is. iPhone alaplap javítás gyors határidővel az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone és iPad készülékek esetén. forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere, rövid határidővel.

Apple Webshop

Legolcsóbb Apple webshop. Új készüléket szeretne vásárolni online? Szeretné a legjobb áron megvásárolni kedvenc Apple készülékét? Az iDevice webshopjába megteheti mind ezt kockázat nélkül. Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt. A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.