Valami baj van az iPhone, iPad, Mac készülékeddel? Javíttasd meg nálunk a hibás Apple termékeidet akár 1-2 órán belül.

Cégünk Apple termékek(iPhone, iPad, Macbook, iMac, Watch) szervizelésével, azok adás-vételével és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Apple szerviz győr, Veszprém

3 ok, hogy miért válassz minket:

  • Akár eredeti akár utángyártott alkatrészeket teszünk a telefonodba.

  • Gyorsan dolgozunk, egy kijelzőcserét akár 20 perc alatt is meg tudunk csinálni.

  • 1 év teljes körű garanciát adunk az általunk beszerelt alkatrészekre.

Miért bízd ránk a telefonod javítását?

Mert, 10 éve ezt csináljuk. A budapesti szervizünk mellett még Győrben és Veszprémben is megtalálhatóak vagyunk.

Összetört az iPhone-od? Gyorsan merül? Vízbe esett? Nem kapcsol be? Nem jó a mikrofon? Nem baj! Mi Segítünk! Apple Szerviz Budapest – Győr –  Veszprém – iPhone, iPad, Mac Szerviz

Apple szerviz veszprém

Legjobb tudásunkat felhasználva szervizeljük kedvenc Apple készülékét. Célunk, hogy ügyfeleink minden igényét maradéktalanul kielégítsük. Legyen szó javításról vagy tartozék beszerzésről. A töltőktől, iPadektől kezdve a komplett Apple gépparkok teljes szervizelését, karbantartását, lecserélését vállaljuk magánembereknek és cégeknek egyaránt.

Vállaljuk iPhone, iPad, iPod, MacBook, iMac, Mac mini, Mac pro és egyéb Apple készülékek teljes kőrű szervizelését, karbantartását, lecserélését magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Javításainkat rövid határidővel vállaljuk. A javított, beszerelt alkatrészekre 6 hónap garanciát adunk. Igény esetén csere iPhone készüléket biztosítunk! Csapatunk a legjobb tudását felhasználva mindent elkövet, hogy életre keltse kedvenc Apple készüléked. Amennyiben a javítás mégsem sikerülne akkor akár megvásároljuk a hibás készüléked alkatrésznek, vagy beszámoljuk bármelyik termékünk árába. Tegyél próbára minket! iDEVICE APPLE SZERVIZ

Apple Szerviz Budapest Apple Szerviz Győr és Apple Szerviz Veszprém! Keresd az iDevice Garancián túli Apple szervizt és kereskedést az adott városban. Amennyiben nincs lehetőséged eljönni hozzánk úgy keress fel minket és futárt küldünk a készülékedért. Te csak a javításért fizetsz. A szállítás mindössze 2.990 Ft. Apple Szerviz vállalkozás komoly felkészültséget és rutint igényel, higgyenek a számoknak, és azt keressék fel, akinek neve van a szakmában, mert a siker csak kemény munkával érhető el.

Az iDevice egy független szolgáltatás, amely semmilyen formában nincs összeköttetésben az Apple-céggel, pedig szeretjük őket!