Apple iPhone 7 128Gb rozéarany kártyafüggetlen, új, készülék

///Apple iPhone 7 128Gb rozéarany kártyafüggetlen, új, készülék

Apple iPhone 7 128Gb rozéarany kártyafüggetlen, új, készülék

249,990 Ft 219,990 Ft Bruttó

Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt. Fejlettebb kamerarendszereket villant. Az eddigi legjobb iPhone-os akkumulátoros üzemidőt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzője az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergető.1 A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.

  • 0 Ft
  • 9990 Ft
  • 14990 Ft
  • 990 Ft
  • 990 Ft
  • 2990 Ft
 • Szállítási idő:

  Kiszállítás: Rendeléstől számított 2-3 munkanap.
  Személyes átvétel: Rendeléstől számított 2 munkanap.

 • Egyéb megjegyzés:

  Áfás számla igényét kérjük a rendelésnél jelezze! Most ajándék Normál készülék védelem/biztosítás jár a készülékhez!

Kategória:

Apple Szerviz Győrben

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. Veszprémben és Győrben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Alaplap javítások - vízkáros készülékek javítása akár azonnal is. iPhone alaplap javítás gyors határidővel az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone és iPad készülékek esetén. forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere, rövid határidővel.

Apple Webshop

Legolcsóbb Apple webshop. Új készüléket szeretne vásárolni online? Szeretné a legjobb áron megvásárolni kedvenc Apple készülékét? Az iDevice webshopjába megteheti mind ezt kockázat nélkül. Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt. A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.

VÁLASZD KI A VÁROST

Apple termékeket szervizelünk. Szenvedélyből...