Megjavítjuk az iPhone-od ahol, amikor csak szeretnéd. Megnyugodhatsz, nálunk a megoldás. Ha meg akarod csináltatni az iPhoneod, ne is keress tovább az iDevice-nál. Profira vizsgázott szakembereink megtudják csinálni a telefonod, 30-45 percen belül az otthonodban, irodában, vagy a szomszéd kávézóban. A csapatunk jön hozzád. Október 12-től!

Az idő talán a legnagyobb érték

Ezzel mi is tisztában vagyunk. Ügyfeleink az iDevice szervizekben már tapasztalhatták, hogy gyors, precíz munkánkkal igyekezzük a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítani a problémák orvoslásában.

  • iPhone készülékek gyorsszervize: szoftveres javítás, biztonsági mentés, akkumulátor csere, kijelző csere, bekapcsoló-, homegomb csere, töltő csatlakozó cseréje, mikrofon, hangszóró gondok javítása, kamera csere, rezgő motor cseréje

  • iMac, Macbook készülékek tisztítása, telepítése, beállítása. SSD, RAM bővítés, biztonsági mentés, szoftveres javítás

  • iPad készülékek gyorsszervize: szoftveres javítás, biztonsági mentés

Most azonban továbblépünk! Az iDevice ezentúl Budapesten nem csak a már meglévő üzletében végzi a javításokat, hanem külső helyszínen is! Legyen szó otthonáról, munkahelyéről vagy kedvenc kávézójáról, kollégáink az Ön által választott helyen fogják – a már megszokott színvonalú – szervizmunkálatokat kivitelezni gyorsan, precízen, garanciával.

Spóroljon időt és pénzt az iDevice Mobil Doktor szolgáltatásának igénybevételével, hívjon bennünket házhoz!