Loading...

A csapatunk jön hozzád… Profira vizsgázottak

//A csapatunk jön hozzád… Profira vizsgázottak

A csapatunk jön hozzád… Profira vizsgázottak

Megjavítjuk az iPhone-od ahol, amikor csak szeretnéd. Megnyugodhatsz, nálunk a megoldás. Ha meg akarod csináltatni az iPhoneod, ne is keress tovább az iDevice-nál. Profira vizsgázott szakembereink megtudják csinálni a telefonod, 30-45 percen belül az otthonodban, irodában, vagy a szomszéd kávézóban. A csapatunk jön hozzád. Október 12-től!

Az idő talán a legnagyobb érték

Ezzel mi is tisztában vagyunk. Ügyfeleink az iDevice szervizekben már tapasztalhatták, hogy gyors, precíz munkánkkal igyekezzük a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítani a problémák orvoslásában.

  • iPhone készülékek gyorsszervize: szoftveres javítás, biztonsági mentés, akkumulátor csere, kijelző csere, bekapcsoló-, homegomb csere, töltő csatlakozó cseréje, mikrofon, hangszóró gondok javítása, kamera csere, rezgő motor cseréje

  • iMac, Macbook készülékek tisztítása, telepítése, beállítása. SSD, RAM bővítés, biztonsági mentés, szoftveres javítás

  • iPad készülékek gyorsszervize: szoftveres javítás, biztonsági mentés

Most azonban továbblépünk! Az iDevice ezentúl Budapesten nem csak a már meglévő üzletében végzi a javításokat, hanem külső helyszínen is! Legyen szó otthonáról, munkahelyéről vagy kedvenc kávézójáról, kollégáink az Ön által választott helyen fogják – a már megszokott színvonalú – szervizmunkálatokat kivitelezni gyorsan, precízen, garanciával.

Spóroljon időt és pénzt az iDevice Mobil Doktor szolgáltatásának igénybevételével, hívjon bennünket házhoz!

2017-10-30T17:48:35+00:00

Apple Szerviz Veszprém

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. iPhone Szerviz Veszprém, Apple Szerviz Veszprém, iPhone kijelző csere, Gyári iPhone kijelző csere Veszprémben azonnal. Profi iPhone alaplap javítás – vízkáros iPhone készülékek javítása akár azonnal is. Kijelző csere azonnal, iPhone javítás azonnal. iPhone alaplap javítás az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone, iPad, Macbook készülékek esetén. Forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere,

iPhone Szerviz Veszprém

Leggyorsabb iPhone Szerviz Veszprémben. Gyári alkatrészekkel dolgozunk 1év garanciát adunk. Országban már 3 városban elérhetőek vagyunk. Gyári iPhone akkumulátor csere akár garancia vesztés nélkül. Kijelző csere garancia vesztés nélkül. Válassza az iDevice Apple Szervizt és Kereskedést.