Valami baj van az iPhone, iPad, Mac készülékeddel? Hozd be hozzánk és mi akár 1-2 óra alatt megjavítjuk!

Apple termékek(iPhone, iPad, Mac) alaplap szintű szervizelésével, azok adás-vételével és kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Apple szerviz győr, Veszprém
  • Expressz javítás akár 1 órán belül.

  • Előzetes egyeztetés nélkül

  • 10 éves tapasztalat

  • 6 hónap garanciával

  • Előtted javítjuk meg kedvenc készüléked

Összetört az iPhone-od? Gyorsan merül? Vízbe esett? Nem kapcsol be? Nem jó a mikrofon? Nem baj! Mi Segítünk! Apple Szerviz Budapest – Győr –  Veszprém – iPhone, iPad, Mac Szerviz

Apple szerviz veszprém

Legjobb tudásunkat felhasználva szervizeljük kedvenc Apple készülékét. Célunk, hogy ügyfeleink minden igényét maradéktalanul kielégítsük. Legyen szó javításról vagy tartozék beszerzésről. A töltőktől, iPadektől kezdve a komplett Apple gépparkok teljes szervizelését, karbantartását, lecserélését vállaljuk magánembereknek és cégeknek egyaránt.

Vállaljuk iPhone, iPad, iPod, MacBook, iMac, Mac mini, Mac pro és egyéb Apple készülékek teljes kőrű szervizelését, karbantartását, lecserélését magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Javításainkat rövid határidővel vállaljuk. A javított, beszerelt alkatrészekre 6 hónap garanciát adunk. Igény esetén csere iPhone készüléket biztosítunk! Csapatunk a legjobb tudását felhasználva mindent elkövet, hogy életre keltse kedvenc Apple készüléked. Amennyiben a javítás mégsem sikerülne akkor akár megvásároljuk a hibás készüléked alkatrésznek, vagy beszámoljuk bármelyik termékünk árába. Tegyél próbára minket! iDEVICE APPLE SZERVIZ

Apple Szerviz Budapest Apple Szerviz Győr és Apple Szerviz Veszprém! Keresd az iDevice Garancián túli Apple szervizt és kereskedést az adott városban. Amennyiben nincs lehetőséged eljönni hozzánk úgy keress fel minket és futárt küldünk a készülékedért. Te csak a javításért fizetsz. A szállítás mindössze 2.990 Ft. Apple Szerviz vállalkozás komoly felkészültséget és rutint igényel, higgyenek a számoknak, és azt keressék fel, akinek neve van a szakmában, mert a siker csak kemény munkával érhető el.

Az iDevice egy független szolgáltatás, amely semmilyen formában nincs összeköttetésben az Apple-céggel, pedig szeretjük őket!